Hubungi Kami

Red Hot Spot. 

Marinated Western Food 

75 Gerai Majlis jalan Omar Batu Pahat, Johor. Semenanjung Malaysia    (Chef Saipul ) 012  9955302 Email: marinatedwesternfood@gmail.com     Sila hubungi Chef Saipul Bahtiar untuk tempahan bekalan.

Sila hubungi En. Mohd sakyan Bin Usman untuk sebarang maklumat berkenaan perniagaan.

21 Jalan Gamelan, Taman Kemajuan 83000 Batu Pahat Johor.            Mobile: 0177821822  Email: wisdom609@gmail.com

Kami bermula 3 tahun lalu, dari sebuah gerai kecil yang beukuran 11×10 kps. Di situ kami mengolah resepi dan memasak, di depan gerai pula kami tempatkan 12 meja lipat. Alhamdulillah! Seperti yang kami jangkakan, sambutan amat menggalakkan. Ini kerana gabungan Chef yang berpengalaman iaitu Chef Syazmil yang pernah barkhidmat selama hampir 10 tahun di sebuah hotel di Kuala Lumpur dan Chef Saipul yang mengelolakan sebuah restoran berasaskan western food selama lebih 8 tahun di Singapura.

Bermula dari sebuah gerai………. sehingga berkemampuan untuk mengelola sebuah majlis yang dihadiri oleh 5000 tetamu dan menerima banyak tempahan catering untuk jamuan dan function. Kini kami membawa produk kami kearah yang lebih Produktif , iaitu membekal dalam bentuk frozen yang mana ianya boleh didapati di pasaraya dan pasar mini untuk kemudahan pengguna di rumah. sementara bagi pengusaha restoran dan catering kami akan menghantarnya terus kepada anda.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s